Ga naar de inhoud

Over ons

Wat doen we

Het NCKA biedt specialistische arbozorg. We adviseren werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en andere gezondheidsprofessionals over werk gerelateerde problematiek. Het gaat daarbij om problematiek die niet goed in de reguliere arbozorg is op te lossen. Door uitgebreide expertise en jarenlange ervaring op dit gebied, is het NCKA bij uitstek het centrum om naar te verwijzen als het gaat om complexe of langdurige problematiek. Een belangrijk speerpunt van ons is advisering aan werknemers en werkgevers over (mogelijke) blootstelling aan gevaarlijke stoffen en de gezondheidsproblemen die daardoor veroorzaakt kunnen worden.

Visie

Het NCKA richt zich op het optimaal functioneren van mensen in hun werk en wil bedrijven graag ondersteunen bij het gezond maken en houden van hun medewerkers en medewerkers ondersteunen bij het gezond worden en blijven in hun werk.

We vinden het belangrijk dat medewerkers zelf de regie kunnen nemen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Dat doen we onder andere door de medewerker en het bedrijf te helpen om fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Wanneer mensen te maken hebben met een gezondheidsprobleem of beroepsziekte, helpt het NCKA met zijn uitgebreide netwerk aan zorgcontacten.   

Het NCKA onderscheidt zich door:

  1. Jarenlange expertise op het gebied van beroepsziekten en een groot zorg- en kennisnetwerk;
  2. Minder bureaucratie, korte overleglijnen;
  3. Oriëntatie op inhoudelijke zorg en advisering;
  4. Betrokkenheid bij werkgever en werknemer;
  5. Oplossingsgerichtheid;  
  6. Sterke verbinding met de regionale zorg (snelle doorverwijzing en betere diagnostiek).

Werken bij

Het NCKA is een groeiende organisatie. Wij maken graag nader kennis met je als je als bedrijfsarts wilt werken in een netwerk van professionals, met professionele ondersteuning en de mogelijkheid je te ontwikkelen tot klinisch arbeidsgeneeskundige.

Het NCKA beschikt over een laagdrempelige toegang tot experts op allerlei terreinen en tot specialistische kennis. Ook beschikken we over een systeem voor kennis delen en het fungeren als consulent voor je collega’s. Bovendien zijn er verbindingen met diverse kenniscentra.  

Klik hier om direct contact met ons op te nemen als je een oriënterend gesprek wil over werken bij het NCKA!

Neem contact op

Adres

Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort

Contact

Telefoon: 085 301 12 00
E-mail: info@ncka.nl